Proizvodi dodani u košaricu
${item.quantity}

${item.summary.name}

${item.summary.price} x ${item.quantity}

${lineSubtotal} ${item.line_total}

*Cijena izmjenjena u košarici.

Međuzbroj ${cart.subtotal}

${extra.label} (${extra.code}) Besplatno preko 70 eura Ne računa se na povratnu naknadu ${extra.amount}

Ukupno ${cart.total}

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nastavite s kupnjom

 

Webshop ecuga.com je specijalizirana online trgovina gdje možete pronaći razna domaća i strana alkoholna pića, vina i pive po najpovoljnijim cijenama. Osim što nećete morati izaći iz svoga stana ili kuće, na našem shopu platit ćete do 30% niže cijene na vaše omiljene brendove pića.

Kupovina nikad nije bila jednostavnija jer je naš shop osmišljen tako da brzo, sa samo par klikova, možete naručiti sve što vam treba za najluđu zabavu ikad. Osim toga, uz veliki izbor kartica, moguće je platiti i pouzećem, a dostava stiže promptno unutar 3-5 radna dana.

U ponudi imamo pažljivo odabrane brendove iz cijelog svijeta, a broj artikala svakim danom sve više i više raste. Pratite nas na našoj Facebook stranici (https://web.facebook.com/ecugacom/) jer je ona naša oaza dobrih ideja. Trudimo se pružiti puno korisnih informacija za istinske poznavatelje i ljubitelje fine kapljice.

Također, oduvijek smo bili pouzdani partner za sve poslovne suradnike i ugostitelje koji kod nas imaju poseban tretman kada su u pitanju cijene i pogodnosti. Zato slobodno nam se javite s povjerenjem.

Sve u svemu, pratite nas jer najbolje tek dolazi!
Vaš ecuga.com Tim

 

${totalQuantity}
Ecuga logo

Imate li 18 godina ili više?

Da Ne

Molimo kliknite gumb za potvrdu starosti.

Morate imati 18 godina ili više za posjet ovoj stranici.

Cookie image

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.