Proizvodi dodani u košaricu
${item.quantity}

${item.summary.name}

${item.summary.price}x ${item.quantity}

${lineSubtotal}${item.line_total}

*Cijena izmjenjena u košarici.

Međuzbroj ${cart.subtotal}

${extra.label} (${extra.code}) Besplatno preko 500kn Ne računa se na povratnu naknadu ${extra.amount}

Ukupno ${cart.total}

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nastavite s kupnjom

Bliži nam se kraj jedne turbulentne i svakako ne ugodne godine za sjećanje. No kako god bilo, bliže nam se blagdani i vrijeme darivanje. Kako bi lakše zaboravili sve loše iz 2020. i što sretnije ušli u 2021. godinu ECUGA je odlučila svoje vjerne pratitelje darovati novogodišnjim pjenušcem. Kupite jednu od ponuđenih kombinacija i na poklon dobivate pjenušac  JACOB'S CREEK CHARDONNAY PINOT NOIR. Na primjer odaberite CHIVAS 12 0,70 L , BALLANTINE'S 0,70 L  ili JAMESON 0,70 L iz prve grupe, ABSOLUT 0,70 L vodku  te jedan od BEEFEATER 0,70 L đinova. Kupnjom 3 navedena proizvoda POTPUNO BESPLATNO dobivate šampanjac kojim Vas časti ecuga.

Nadamo se da će Vam 2021. donijeti puno sreće, zdravlja te uspijeha u privatnom i poslovnom životu. Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svim našim vjernim kupcima na iskazanom povjerenju i nadamo se da ćemo to povjerenje opravdati u narednoj godini.

${totalQuantity}
Ecuga logo

Imate li 18 godina ili više?

Da Ne

Molimo kliknite gumb za potvrdu starosti.

Morate imati 18 godina ili više za posjet ovoj stranici.

Cookie image

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.