Proizvodi dodani u košaricu
${item.quantity}

${item.summary.name}

${item.summary.price}x ${item.quantity}

${lineSubtotal}${item.line_total}

*Cijena izmjenjena u košarici.

Međuzbroj ${cart.subtotal}

${extra.label} (${extra.code}) Besplatno preko 500kn Ne računa se na povratnu naknadu ${extra.amount}

Ukupno ${cart.total}

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nastavite s kupnjom

Grey Goose stvorio je Sidney Frank Importing Co (SFIC), a Bacardi Ltd. preuzima 2004. godine i sada je jedan od najprodavanijih vodki u svijetu. Ideja za Grey Goose bila je razviti luksuznu votku za američko tržište. Tvrtka je odabrala Francusku zbog kulinarske povijesti zemlje i kako bi se razlikovala od ostalih votki proizvedenih u istočnoj Europi. 

Pojavljuje se 1997. godine te je postala bestseller u prvoj godini postojanja i dobila je nekoliko nagrada. Između ostalog, Chicago Beverage Testing Institute je dodijelio certifikat "The World's Best Tasting Vodka". Još jedan veliki uspjeh bila je platinasta medalja na Svjetskom natjecanju alkoholnih pića u San Franciscu, a to je ceremonija Oscara za industriju alkoholnih pića. 

 

Grey Goose proizvodi se u regiji Cognac. Odjednom je to podrućje, inače samo poznato po konjaku, bilo poznato i po vodki. Vodka svoje ime zahvaljuje i jednom specifičnom simbolu francuske regije a to su sive guske koje se često mogu posmatrati u velikim skupinama po gradskim kvartovima. Sam Sidney Frank, odsjedajući u Hôtel de Villes i promatrajući ih kako piju iz fontane ispred hotela, bio je toliko fasciniran tom pojavom da je odluka u momentu pala da se piće nazove po njima. Budući da su guske od velikog značaja za regiju, posvećen im je festival "Foire aux Pirons" koji se održava svake godine. 

Siva guska može se naći i u dizajnu boca: na prednjoj strani uske mat boce nalazi se prozor u obliku guske kroz koji možete vidjeti sive guske kako lete iznad masiva centralne planine. 

 

Grey Goose nije karakteristična samo zbog svog jedinstvenog dizajna boca. Sama votka izvrsni je destilat koji je posebno mekog okusa zahvaljujući ekskluzivnoj upotrebi najboljih sastojaka. Destilerija se nalazi u malom gradu Gensac-la-Paullue, gdje "Maître de chai" François Thibault pažljivo nadgleda svaki korak proizvodnje. To je jedini način za održavanje visokog standarda kvalitete. 

Grey Goose izrađena je od 100% najfinije francuske meke zimske pšenice koja se sakuplja u regiji La Beauce. U proizvodnji se koristi i kristalna voda koja se prirodno filtrira kroz vapnenac. Blaga klima regije nesumnjivo se odražava na okus, koji je tako divno baršunast da se Grey Goose može uživati i čista uz kocku leda. Petostruka destilacija i višestruki protok filtera u konačnici daju vrhunskoj vodki njezin neponovljiv okus. Mirisom impresionira svojim blagim notama badema i oraha uz cvjetni karakter a ukus je fuzija slatkog i začinjenog te čine uživanje u ovom proizvodu posebnim iskustvom okusa. 

Za kraj donosimo još jedan zanimljiv koktel: 

Grey Goose Espresso Martini 

 

  • 25ml       Kahlua 

  • 30ml       Espresso 

  • Tračak    Fleur de sel  

Za dekoraciju: 

  • 3 kom     Zrna kave 

Stavite sve sastojke u shaker i protresite. Uspite u čašu od Martinia, dekorišite sa tri zrna kave i uživajte. 

Uvjerite se u visoku kvalitetu francuske marke - kupite jednu od šik boca u našoj internetskoj trgovini po povoljnim uvjetima!

${totalQuantity}
Ecuga logo

Imate li 18 godina ili više?

Da Ne

Molimo kliknite gumb za potvrdu starosti.

Morate imati 18 godina ili više za posjet ovoj stranici.

Cookie image

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.