company logo
Ecuga fotografija

Flor de Cana

Ponosni smo što vam možemo ponuditi prestižni rum s mnogobrojnim osvojenim nagradama na svjetskoj sceni.

Ova priča započela je 1875. godine kada je Alfredo Francisco Pellas Canessa, mladi avanturist iz Genove u Italiji, riskirao sve ostavljajući za sobom svoju obitelj i udobnost starog kontinenta kako bi otputovao u egzotičnu zemlju Nikaragvu.

U početku je investirao u kraću i sigurniju rutu parnim brodom kroz Nikaragvu za prijevoz putnika i robe od istočne obale SAD-a do zapadne obale tijekom vrhunca kalifornijske zlatne groznice. Ruta je bila veliki uspjeh, ali kada su se pojavile vijesti o izgradnji Panamskog kanala i američke željezničke pruge od obale do obale, Alfredo Francisco je znao da je vrijeme da krene u novu avanturu.

BP 14.1.

Godine 1890. pronašao je savršeno okruženje za destileriju Flor de Caña u podnožju vulkana San Cristóbal, najvišeg i najaktivnijeg vulkana u Nikaragvi. Plodnost okolnih zemalja, obogaćena voda i vruća vulkanska klima pokazali su se ključnim u stvaranju jedinstvenog i glatkog okusa ruma.

Kroz svoju 130-godišnju povijest brend, tvrtka i obitelj proživjeli su avionsku nesreću, građanski rat, nacionalizacije, hiperinflaciju, požare, uragane, potrese i erupcije vulkana. Uz sve to, i usprkos svemu, tvrtka je također uspjela ostati obiteljska tvrtka pet generacija: samo 3 od 10.000 obiteljskih firmi preživi do 5 generacije.

BP 14.2.

Zbog svega navedenog ponosni smo da Vam kao Ecuga možemo ponuditi cijelu paletu proizvoda Flor de Cana.

Ponosni smo da možemo hrvatskoj publici predstaviti jedan prestižni rum s mnogobrojnim osvojenim nagradama na svjetskoj sceni.

Global Rum Producer of the Year

International Wine and Spirit Competition

Sustainability Award

Green Awards

World's Best Rum Distillery

International Rum Conference in Madrid

#1 Rum on the Planet

The Huffington Post

Among the Finest Products in the World

San Francisco World Spirits Competition

Best New Rum of the Year

Caribbean Journal

Svu paletu proizvoda možete pogledati na sljedećem linku : FLOR DE CANA

Za distributere, barove i ostale ugostiteljske objekte nudimo posebne ponude. Obratite nam se s povjerenjem putem maila ili direktno na telefon.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški