Proizvodi dodani u košaricu
${item.quantity}

${item.summary.name}

${item.summary.price} (${(parseFloat(item.summary.price.replace(",", ".")) * 7.53450).toFixed(2)} kn) x ${item.quantity}

${lineSubtotal} ${item.line_total} (${(parseFloat(item.line_total.replace(",", ".")) * 7.53450).toFixed(2)} kn)

*Cijena izmjenjena u košarici.

Međuzbroj (${(parseFloat(cart.subtotal.replace(",", ".")) * 7.53450).toFixed(2)} kn) ${cart.subtotal}

${extra.label} (${extra.code}) Besplatno preko 70 eura Ne računa se na povratnu naknadu (${(parseFloat(extra.amount.replace(",", ".")) * 7.53450).toFixed(2)} kn) ${extra.amount}

Ukupno (${(parseFloat(cart.total.replace(",", ".")) * 7.53450).toFixed(2)} kn) ${cart.total}

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nastavite s kupnjom

Kad se pruži prilika rado posežeš za tekilom ili koktelima kojima je ona glavni sastojak? 

Uživaj u ispijanju dok još možeš jer nažalost imamo lošu vijest…

Potražnja za tekilom na globalnoj razini je sve veća, a proizvodnja je u posljednje dvije godine porasla za čak 6 puta. Budući da se proizvodi od agave, koja bi za tu svrhu idealno trebala biti stara minimalno 6 ili više godina, dolazi do njenog sve većeg iskorištavanja. Proizvođači su u nedostatku dovoljno zrelih agava primorani koristiti sve mlađe biljke, a posljedično tome dolazi do nestašice.

Što nas čeka?

Kako ponuda agave slabi, cijena je u posljednje dvije godine porasla s 21 centi na 1,18 dolara po kilogram. Između ostalog, upravo ćemo zbog toga skuplje plaćati tekilu lošije kvalitete ili plaćati veću cijenu za premium brend, ali pijuckati laganije.

No, ovo također znači i da se proizvodnja tekile na globalnoj razini rapidno smanjuje pa uskoro možemo očekivati i sve oskudniju ponudu ovog pića.

 

Imamo i jednu dobru vijest

Da ne bude sve tako crno potrudili smo se da kod nas kriza ne nastupi ubrzo i osigurali dovoljne količine za naše kupce. Stoga, baci oko na tekila ponudu na našem web shopu i u par klikova naruči zalihu za sljedeći party.

${totalQuantity}
Ecuga logo

Imate li 18 godina ili više?

Da Ne

Molimo kliknite gumb za potvrdu starosti.

Morate imati 18 godina ili više za posjet ovoj stranici.

Cookie image

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.