company logo
Ecuga fotografija

Graviranje

Prilikom odabira boce za graviranje poruke, potrebno je obratiti pažnju na neke bitne informacije:

  • Graviranje je samo utisak u staklo kojim se skida gornji sloj stakla i to nije moguće raditi u boji
  • Poruke koje se graviraju najviše su uočljive na tamnim bocama, dok su slabije vidljive na onim svijetlim
  • Moguće je gravirati tekst i na ravne i na okrugle boce, dok se logotipovi mogu gravirati samo na ravne boce
  • Tekstovi za gravuru unose se u za to predviđenu kućicu i u većini situacija može se zaprimiti do maksimalno 60 znakova (uključujući i razmake), ali uvijek je taj broj jasno naveden. Ukoliko vam izbacuje tekst: Please enter no more than 60 characters/Molimo nemojte unositi više od 60 znakova, to znači da ste unijeli previše teksta i nećete moći dovršiti kupovinu.
  • Gravira se onaj tekst koji ste unijeli bez ikakvih izmjena (ukoliko ste upisali rodendan umjesto rođendan, gravirati će se rodendan). Potrebno je s vaše strane prekontrolirati tekst nakon što ste ga unijeli i prije nego ste nastavili kupovinu, jer mi graviramo upravo onako kako ste ga vi unijeli.
  • Prilikom unosa teksta u kućicu, simboli i razne sličice često se ne očitaju kako treba, pa molimo da se u kućicu unose samo tekstovi i eventualno simbol srce (<3, ili ♥), dok razne simbole poput rođendanskih torti, leptirića i čašica za nazdravljanje molimo da ne koristite jer se oni najčešće prebacuju automatski u hrpu upitnika ili uskličnika i mi ćemo tekst tako i gravirati ne znajući da je ta hrpa upitnika trebala biti neki simbol
  • Ukoliko želite ugravirati logotip ili neku jednostavnu sličicu, predlažemo da nam se javite prije naručivanja kako bismo vidjeti je li moguće to gravirati, a ako je moguće logo ćete nam poslati mailom, a u kućicu ćete samo upisati: Graviranje loga
  • Nakon svake narudžbe mailom stiže potvrda gdje je naveden i tekst koji ste unijeli za gravuru te ukoliko ste naknadno u tom mailu primijetili da je tekst krivo upisan ili da ste nešto izostavili upisati, možete nam odmah poslati mail sa ispravkom koji ćemo mi uvažiti ako ste ga poslali u roku od max 2 sata od zaprimljene narudžbe. Nakon toga izmjene se više neće prihvaćati.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški