Proizvodi dodani u košaricu
${item.quantity}

${item.summary.name}

${item.summary.price}x ${item.quantity}

${lineSubtotal}${item.line_total}

*Dodatni popust u košarici.

Međuzbroj ${cart.subtotal}

${extra.label}(${extra.code}) Besplatno preko 500kn Ne računa se na povratnu naknadu ${extra.amount}

Ukupno ${cart.total}

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nastavite s kupnjom

Više od 20 godina usavršavanja likera za koktele dovelo nas je do proizvoda koji je san svakog barmena.

Priča kreće davne 1996 godine kada su se supružnici  Franco i Rosamaria Treglia sa svojim sinovima preselili u Trst i pokrenuli svoju vlastitu firmu - Liquorificio Italia. Od samog starta tvrtka je nudila svojim klijentima ne samo kvalitetne likere, već i rješenja u njihovoj prezentaciji. Kvaliteta proizvoda uvijek je bila na prvom mjestu, prvenstveno zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu gospodina Franca kao vrsnog enologa. Uz svesrdnu pomoć i podršku supruge, aktivnost tvrtke konstantno raste. U međuvremenu u posao se uključuju i nove generacije, njihova djeca Pierandrea, Sara, Simone i Vanda. Uz te nove snage, a zahvaljujući stručnosti i dugogodišnjem iskustvu, 2013. godine nastaje nova linija proizvoda tvrtke Liquorificio Italia.

Temelji se na prirodnim sastojcima te iznimnoj kvaliteti, sve to u originalnom i elegantnom pakiranju. To uključuje, osim već poznatih Limoncello, Sambuca i Amaro i nove proizvode: originalne „creme di liquore“, likeri na bazi voća ili čokolade, te specijalni voćni sirupi i pulpe, idealni sastojci za koktele.

Nova linija proizvoda koncentriranih voćnih sokova i pulpi karakterizira iznimno visok postotak voća, sve osmišljeno kako bi se osigurao prirodni okus voća u bilo koje doba godine. Zahvaljujući zatvaraču – dozeru i posebnom čepu „salvafreschezza“ (čuvar svježine), omogućeno je dugotrajno očuvanje kvalitete proizvoda. Voćne pulpe čine idealan sastojak koktela kao i voćnih sokova i frapea. Takve pulpe, odnosno „voćni pire“ daju jedan „zaobljeniji“ i privlačan okus. Dostupni su u sljedećim okusima: kokos, jagoda, marakuja, banana i mojito/lime.

${totalQuantity}

Prijavi se na newsletter i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Ecuga logo

Imate li 18 godina ili više?

Molimo kliknite gumb za potvrdu starosti.

Morate imati 18 godina ili više za posjet ovoj stranici.