Proizvodi dodani u košaricu
${item.quantity}

${item.summary.name}

${item.summary.price}x ${item.quantity}

${lineSubtotal}${item.line_total}

*Dodatni popust u košarici.

Međuzbroj ${cart.subtotal}

${extra.label}(${extra.code}) Besplatno preko 500kn Ne računa se na povratnu naknadu ${extra.amount}

Ukupno ${cart.total}

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nastavite s kupnjom

Više od 20 godina usavršavanja likera za koktele dovelo nas je do proizvoda koji je san svakog barmena.

Priča kreće davne 1996 godine kada su se supružnici  Franco i Rosamaria Treglia sa svojim sinovima preselili u Trst i pokrenuli svoju vlastitu firmu - Liquorificio Italia. Od samog starta tvrtka je nudila svojim klijentima ne samo kvalitetne likere, već i rješenja u njihovoj prezentaciji. Kvaliteta proizvoda uvijek je bila na prvom mjestu, prvenstveno zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu gospodina Franca kao vrsnog enologa. Uz svesrdnu pomoć i podršku supruge, aktivnost tvrtke konstantno raste. U međuvremenu u posao se uključuju i nove generacije, njihova djeca Pierandrea, Sara, Simone i Vanda. Uz te nove snage, a zahvaljujući stručnosti i dugogodišnjem iskustvu, 2013. godine nastaje nova linija proizvoda tvrtke Liquorificio Italia.

Temelji se na prirodnim sastojcima te iznimnoj kvaliteti, sve to u originalnom i elegantnom pakiranju. To uključuje, osim već poznatih Limoncello, Sambuca i Amaro i nove proizvode: originalne „creme di liquore“, likeri na bazi voća ili čokolade, te specijalni voćni sirupi i pulpe, idealni sastojci za koktele.

Nova linija proizvoda koncentriranih voćnih sokova i pulpi karakterizira iznimno visok postotak voća, sve osmišljeno kako bi se osigurao prirodni okus voća u bilo koje doba godine. Zahvaljujući zatvaraču – dozeru i posebnom čepu „salvafreschezza“ (čuvar svježine), omogućeno je dugotrajno očuvanje kvalitete proizvoda. Voćne pulpe čine idealan sastojak koktela kao i voćnih sokova i frapea. Takve pulpe, odnosno „voćni pire“ daju jedan „zaobljeniji“ i privlačan okus. Dostupni su u sljedećim okusima: kokos, jagoda, marakuja, banana i mojito/lime.

${totalQuantity}
Ecuga logo

Imate li 18 godina ili više?

Molimo kliknite gumb za potvrdu starosti.

Morate imati 18 godina ili više za posjet ovoj stranici.

Cookie image

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.